Reduceri!

SKiN (Volumul 2)

(2 recenzii de la clienți)

Sin este doar un actor aflat la început de drum pe scena dragostei, dar asta nu îl face mai puțin dezirabil, ci îi oferă o aroganță menită să atragă și să îi complice viața lui Skye. Când cunoști vinovatul inimilor frânte, ar trebui să stai departe de el, nu?
Inițiază-ți spiritul în arta iubirii alături de Skye și Sin în „SkiN”, povestea cu una dintre cele mai rapide și spectaculoase ascensiuni pe Wattpad!
Cartea cu peste 2 milioane de vizualizări pe Wattpad

Disponibil pentru precomandă

Description

Cartea vine semnată. Sin este doar un actor aflat la început de drum pe scena dragostei, dar asta nu îl face mai puțin dezirabil, ci îi oferă o aroganță menită să atragă și să îi complice viața lui Skye. Când cunoști vinovatul inimilor frânte, ar trebui să stai departe de el, nu?

Inițiază-ți spiritul în arta iubirii alături de Skye și Sin în „SkiN”, povestea cu una dintre cele mai rapide și spectaculoase ascensiuni pe Wattpad!

Cartea cu peste 2 milioane de vizualizări pe Wattpad

2 reviews for SKiN (Volumul 2)

  1. 5 out of 5

    Mihaela

    Deci… Chiar nu îmi găsesc cuvintele!
    Mai am puțin și termin volumul 4, am râs,am plâns, alături de personaje,pur și simplu nu am mai întâlnit astfel de cărți!
    Acestă carte îmi va rămâne întipărită,în suflet și minte mult timp.
    Deci nu mă simt ca și când aș fi citit cartea,mă simt de parcă am trăit alături de ei. Faci o treabă minunată, minunată e puțin spus.
    O să iau cu siguranță și celelalte cărți scrise de tine
    Apreciez munca ta din suflet,voi termina cu sufletul la gură și volumul 4 ❤️❤️❤️❤️

  2. 5 out of 5

    Mihaela

    Offf… Și îmi aduce aminte de iubirea mea, pe care nu o să o pot uita niciodată.
    Nu a fost primul ca în poveste, însă este singurul care a rămas în inimă, deși eu am fost oaia neagră, eu am fost Sin în povestea mea. El ma iubit cum nu a făcut-o nimeni și fiind o copilă,căci altă scuză nu găsesc, am profitat și…doare, doare, doare,deși au trecut 6 ani de atunci. M-am căsătorit, am pierdut iubirea vieți și am fost nevoită să mă căsătoresc cu altcineva. Soțul meu nu este cum am crezut,deși i-am fost și îi sunt loiala,cumva KARMA își spune cuvântul. Dar iubirea pentru el, va fi eternă, aș fi vrut să îi spun mulge,însă faptele au spus totul și atunci era imposibil să îl mai conving că sunt altfel. Are o iubită acum și sper din tot sufletul că este fericit și iubit,merită tot ce e mai bun. E un om minunat!
    Aș fi vrut să nu fiu Sin, aș fi vrut să îl fi iubit atunci cu toată ființa mea …

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *