Reduceri!

SKiN (Volumul 4)

Volumul 4 al seriei SKiN. Cărțile vin semnate. Jocul de măști se apropie de final. Vor reuși Skye și Sin să-și salveze iubirea? Înainte să-l întâlnească pe Sin, Skye era o tânără speriată, însă relația lor furtunoasă a forțat-o să se cunoască mai bine și să înțeleagă cât de puternică este de fapt. Iar, acum, când destinul se încăpățânează să o îi aducă din nou împreună, ea trebuie să decidă: merită iubirea lor o nouă șansă?

Stoc epuizat

Description

CĂRȚILE VIN SEMNATE.
După revelațiile dramatice care i-au distrus fericirea și au depărțit-o de Sin, Skye este pregătită să își asume un nou rol atât în viața personală, cât și pe scenă. Totuși, orice ar face, nu poate lăsa în urmă trecutul.
După moartea lui Leon, totul este diferit, iar Skye trebuie să-și dovedească talentul pentru a reuși să-și păstreze locul în echipa de elită. Și trebuie să-l reîntâlnească pe Sin, bineînțeles.
Chiar dacă relația dintre ei este dureroasă, atracția care îi unește atunci când sunt împreună pe scenă este incontestabilă. Scânteile nu întârzie să apară, iar focul mocnit dintre ei pare gata să se transforme într-un incendiu capabil să distrugă toate zidurile prin care au încercat să-și protejeze inimile fragile.
Destinul are însă alte planuri, iar viitorul celor doi este amenințat de o furtună de secrete și dezvăluiri surprinzătoare. Vor rămâne Sin și Skye împreună până la ultimul act sau va cădea cortina definitiv peste iubirea lor?

Reviews

There are no reviews yet.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *